Slap helt af med
akupunktur

Akupunktur og tandlægeskræk

Vi tilbyder akupunktur på klinikken med stor succes for de patienter, der lider af tandlægeskræk. Akupunktur tilbydes af Stine Skov Bonnemann, som har taget uddannelsen til akupunktør med speciale i "Akupunktur på tandklinikken", sideløbende med uddannelsen til tandplejer.

Vi har god erfaring med at tilbyde akupunktur mod tandlægeskræk, rygning, svælgreflekser m.v. Inden behandling hos tandlægen, skal du ind til Stine som, afhængig af behandling, sætter nogle permanente akupunkturnåle, som sidder i øret 1-2 uger, eller almindelige akupunkturnåle, som du får sat i ca. 30 minutter inden tandbehandling.

Det kan være svært at sige nej til søde sager hvis trangen melder sig, men har man problemer med megen caries, kan det være en god idé at få akupunktur mod sukkertrang. Nålene virker på den måde, at man ikke længere har den samme trang til sødt, og i løbet af de 1-2 uger nålene sidder i, vil man opleve, at trangen til søde sager aftager eller helt forsvinder.

En del rygere døjer med paradentose, og der kan det være en god idé, at få akupunktur mod rygning, som en del af et rygestop. Behandlingen forudsætter at motivationen for et rygestop er til stede. Nålene virker på den måde, at man typisk har mindre lyst til røg, og hvis man prøver at ryge, er der ikke den samme tilfredsstillelse/nydelse/glæde som normalt.

Prisen for akupunktur i forbindelse med tandlægeskræk, sukkertrang eller rygestop er kr. 250,00 og kan kun tilbydes i forbindelse med behandling/forudgående behandling på klinikken.

 

Akupunktur virker ikke på alle

På nogle mennesker virker akupunktur ikke, generelt nævnes at akupunktur virker på 8 ud af 10 patienter.